Velkommen 2021!

Studiolyd Distribusjon AS har i en årrekke spesialisert sitt salg og sin virksomhet mot innspilling og studiomarkedet. I tillegg leverer vi også spesialtilpassede løsninger mot installasjonsmarkedet, samt hjelper til med en rekke andre lydrelaterte oppgaver til det profesjonelle lydmarkedet i Norge.

Gjennom et utvidet samarbeide med Scalenordic AS, tar nå Scalenordic AS hånd om distribusjonen av våre varemerker. Det betyr at alle norske musikkforhandlere vil selge disse fantastiske produktene til internasjonale og konkurransedyktige priser.

Musikalsk hilsen, Svenna M.

Spennende nyhet fra IGS Audio

"The ZEN is unique. The construction is based on the legendary compressors used in Abbey Road Studios. It's the musical canon of art used by The Beatles. The ZEN Compressor audio circuit is based on 14 bi-polar transistors in each channel. The compression is achieved by 8 hand-matched Zener diodes biased by a perfect feedback circuit."

Nysgjerrig på pris? Send oss en e-post (post@studiolyd.no) så sender vi deg et killer tilbud!

Stort lagersalg av nye produkter

I en krevende fase velger vi å omstrukturere driften i Studiolyd. Vi selger derfor ut resterende varelager til under våre innkjøpskostnader. Vi må be om skriftlig bestilling til e-post: post@studiolyd.no. Det er flott om dere tar med artikkelnummer og antall på aktuell vare. Vi sender en forhåndsfaktura pr e-post, og varen er reservert i en uke etter sendt forhåndsfaktura. Varen blir sendt så snart vi ser innbetalingen på vår konto - eller alternativt opphevet reservarsjon dersom varen ikke er blitt betalt.
Vi gir full reklamasjonsrett etter norsk lov på de bestilte varer, men på dette aktuelle lagersalget kan vi ikke innfri normal angrerett. Vi oppfordrer derfor til at du ringer oss dersom du har konkrete spørsmål til produktet du ønsker å handle. Det er bedre at du blir fornøyd med kjøpet, enn at det gjøres et forhastet kjøp bare fordi det er billig. Det er heller ingen krav til minimumsbeløp, men fraktprisene er som de er så det vil måtte legges til bestillingen.

Du finner en link til lagersalgslisten nederst til venstre ved å klikke på bildet under.

Hilsen Svenna M. (mob: 41 61 43 57)